ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Κρεμλίνο είπε ότι ευρωπαϊκές δυνάμεις παρακωλύουν τις προσπάθειες του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για την επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία και ότι η Ρωσία θα συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της στην Ουκρανία έως η Μόσχα να δει πραγματικές ενδείξεις ότι το Κίεβο είναι έτοιμο για την ειρήνη.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σε δημοσιογράφους ρωσικών κρατικών μέσων ενημέρωσης ότι η «ευρωπαϊκή πλευρά του πολέμου» συνεχίζει να εμποδίζει τις αμερικανικές και ρωσικές προσπάθειες για την Ουκρανία.
«Είμαστε έτοιμοι να επιλύσουμε το πρόβλημα με πολιτικά και διπλωματικά μέσα», υπογράμμισε ο Πεσκόφ.
«Όμως, μέχρι στιγμής δεν βλέπουμε αμοιβαιότητα από την πλευρά του Κιέβου σε αυτό. Επομένως, θα συνεχίσουμε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση».
Διαβάστε επίσης:
Νετανιάχου: Το Ισραήλ «χτύπησε» τον εκπρόσωπο Τύπου της Χαμάς
Ερντογάν: Συνάντηση με τον Κινέζο πρόεδρο Σι στη Σύνοδο του Οργανισμού Συνεργασίας της Σανγκάης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρήτη: Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 39 αλλοδαποί νότια του νησιού
- Yπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: Μνημόνιο Συνεργασίας για την πρόληψη της ενδοοικογενειακής βίας
- Μπέσεντ: Δεν ανησυχούν οι ΗΠΑ από την άνοδο των αποδόσεων των ομολόγων
- Αττική: Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε οχήματα και μοτοσυκλέτες – Έγιναν 8 συλλήψεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.