ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού συνέλαβαν την Τετάρτη (27/8), στο πλαίσιο του αυτοφώρου, 62χρονο αλλοδαπό για εμπρησμό από πρόθεση.
Ο 62χρονος συνελήφθη για τη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες Τρίτη στην Παιανία, σε δασική έκταση πλησίον του Ελληνοαμερικανικού Κολλεγίου Αθηνών (Λάτσειο), στον παράδρομο της Αττικής Οδού.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο δράστης κινούνταν με mountain bike και έβαλε φωτιά χρησιμοποιώντας αναπτήρα. Στη συνέχεια προσπάθησε να αποκρύψει σακίδιο πλάτης που έφερε, το οποίο εντοπίστηκε από τις Αρχές.
Η άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων το απόγευμα της Τρίτης οδήγησε στον γρήγορο περιορισμό της πυρκαγιάς, πριν αυτή απειλήσει κατοικίες και γειτονικές εκτάσεις.
Διαβάστε επίσης
Τοποθετούνται απινιδωτές σε μετρό και ταξί
Ηλεία: Φωτιά τώρα σε δύο μέτωπα στην περιοχή Καλύβια – Επιχειρούν 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Grok: Μπαίνει στο Microsoft Outlook – Συνοψίζει email και συντάσσει απαντήσεις
- Καύσωνας: Πορτοκαλί συναγερμός από την ΕΜΥ – Στους 43°C η θερμοκρασία σε τρεις περιοχές
- Καύσωνας: Ποιες εργασίες σταματούν 13:00–17:00 την Τετάρτη – Πρόστιμο 2.000 ευρώ ανά εργαζόμενο
- Τραμπ-Αούν: Στο τραπέζι ο αφοπλισμός της Χεζμπολάχ και η αποχώρηση του Ισραήλ από τον Λίβανο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.