ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ζελένσκι: Ζητάει επιπλέον 70 δισ. ευρώ από την ΕΕ για τον πόλεμο το 2027 – Στα 155 δισ. το κόστος του πολέμου το 2027
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι είναι καιρός να οργανωθούν συνομιλίες των ηγετών σχετικά με τις βασικές προτεραιότητες και τα χρονοδιαγράμματα για τις εγγυήσεις ασφαλείας.
«Στρατιωτικοί διοικητές, υπουργοί Άμυνας και σύμβουλοι ασφαλείας – σε διαφορετικά επίπεδα, προετοιμάζουμε τα στοιχεία της μελλοντικής ασφάλειας. Επιταχύνουμε τη διαδικασία καθορισμού των λεπτομερειών», έγραψε σήμερα ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην πλατφόρμα X.
Διαβάστε επίσης:
ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ επιθυμεί μία Δημόσια Διοίκηση που θα ανέχεται τους Φραπέδες, τους Χασάπηδες
Ρωσία: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό πετρελαίου που τροφοδοτεί τη Μόσχα και τον ρωσικό στρατό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Από τον FIR Αθηνών στον FIR Ιταλίας: Τα «κενά αέρος» στην ευρωπαϊκή αεροναυτιλία – Πώς προχωρά ο εκσυγχρονισμός της ΥΠΑ
- Γιώργος Νίκας: Από τα Wendy’s και το αμερικανικό όνειρο στα καλλυντικά του Μπραντ Πιτ – Μια επιχειρηματική ζωή γεμάτη ανατροπές
- Βάσια Κωσταρά: Τι είναι το παραγαγγλίωμα που αντιμετώπισε
- Αντίστροφη μέτρηση για την έρευνα βυθού του GSI – Τι σημαίνει για τον ΑΔΜΗΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.