ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι σκοπεύει να συζητήσει με τον ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ Κιθ Κέλογκ τις προετοιμασίες για μια πιθανή συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο Ζελένσκι, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου στο Κίεβο με τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας, δήλωσε ότι αξιωματούχοι των ΗΠΑ και της Ουκρανίας αναμένεται να συναντηθούν για το θέμα αυτό, καθώς και για πιθανές εγγυήσεις ασφάλειας, αργότερα αυτή την εβδομάδα όπως μεταδίδει το Reuters.
Επιπλέον, υποστήριξε ότι “το Κίεβο στοχεύει να εξασφαλίσει τουλάχιστον 1 δισ. δολάρια μηνιαίως από τους συμμάχους του για την αγορά αμερικανικών όπλων για τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας”.
Και συνέχισε λέγοντας ότι “η Νορβηγία θα μπορούσε να συμβάλει στις εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία όσον αφορά την αεροπορική άμυνα και τη θαλάσσια ασφάλεια”.
Διαβάστε επίσης:
Τουρκία: Πρόστιμο για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας επιβλήθηκε στον υπουργό Μεταφορών της Τουρκίας
Ρωσία: Κατέλαβε άλλον έναν οικισμό στην ουκρανική περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Αυξάνει τους δασμούς στα κινεζικά κεραμικά στο 79% για να αντιμετωπίσει το ντάμπινγκ
- Stellantis: Στα 70 δισ. ευρώ έφτασε η κατρακύλα της αξίας της μετοχής από την ανάληψη της ηγεσίας από τον Filiosa
- Eurogroup: Κοινό ευρωπαϊκό χρέος και stablecoins στο επίκεντρο στις 16 Φεβρουαρίου
- Wall Street: Μπόνους +10% για τους τραπεζίτες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.