ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επαναλειτουργούν από σήμερα, σύμφωνα με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το τμήμα επειγόντων περιστατικών και η ορθοπεδική κλινική του γενικού νοσοκομείου της Πάτρας, «Άγιος Ανδρέας», τα οποία είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας μετά την πυρκαγιά που σημειώθηκε στις 26 Ιουλίου, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.
Παράλληλα, το νοσοκομείο επανέρχεται στο πλήρες πρόγραμμα της εφημερίας του, ενώ σταματά η καθημερινή εφημερία του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου της Πάτρας.
Όσον αφορά τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», θα εξακολουθήσει να καλύπτεται προσωρινά από το ΠΓΝΠ.
Σχετικά με το προσωπικό του «Αγίου Ανδρέα», το οποίο είχε μετακινηθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, επιστρέφει στην οργανική του μονάδα, με εξαίρεση το προσωπικό της ΜΕΘ.
Με την ίδια ανακοίνωση η 6η Υγειονομική Περιφέρεια ευχαριστεί «το προσωπικό και τους συνεργαζόμενους φορείς για τη συμβολή τους στην αποκατάσταση της λειτουργίας των τμημάτων του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” και διαβεβαιώνει ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για την πλήρη επαναφορά όλων των υπηρεσιών».
Διαβάστε επίσης:
Φυλακές Αλικαρνασσού: Συμπλοκή κρατουμένων – Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας
Όταν το Eurofighter θα αναμετρηθεί με το Rafale
ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη Πανελλαδικής Απεργίας για το Δημόσιο την Πέμπτη 28 Αυγούστου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τέλη κυκλοφορίας 2026: Ως πότε ισχύουν οι προθεσμίες και ποια τα πρόστιμα για εκπρόθεσμη πληρωμή
- Συνάντηση Πιερρακάκη με τον πρωθυπουργό του γερμανικού κρατιδίου της Έσσης
- Τραμπ: Βάζει φρένο στην Ταϊκάτσι για την Ταϊβάν για να διατηρήσει την εύθραυστη εμπορική εκεχειρία με την Κίνα
- Βουλή: Μια ημέρα νωρίτερα η συζήτηση για τον προϋπολογισμό λόγω της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων