ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ερντογάν σε Πούτιν: Σε ιστορικό υψηλό οι σχέσεις Τουρκίας και Ρωσίας – Στο επίκεντρο ο πυρηνικός σταθμός στο Ακούγιου
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε να οργανώσει μια διμερή συνάντηση με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνδιάλεξης με τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως αναφέρουν δύο πηγές με γνώση του θέματος.
«Ο Πούτιν ανέφερε τη Μόσχα» κατά τη διάρκεια αυτής της τηλεφωνικής επικοινωνίας χθες, ανέφερε μία από αυτές τις πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον Λευκό Οίκο μαζί με Ευρωπαίους ηγέτες, «απάντησε “όχι”», σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Διαβάστε επίσης:
Bρετανική κυβέρνηση: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες εξετάζουν το ενδεχόμενο επιβολής νέων κυρώσεων στον Πούτιν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Στο Καράκας ο Κρις Ράιτ – Συμφωνίες πετρελαίου και επέκταση της Chevron
- ΙΑΕΑ: Άγνωστη η κατάσταση του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν όσο παραμένει άλυτος ο πόλεμος με τις ΗΠΑ
- Μπέρναμ: Το νερό στο επίκεντρο του βρετανικού σχεδίου για δημόσιο έλεγχο
- Γεραπετρίτης – Γκίλφοϊλ: Ισχυρότερες από ποτέ οι σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.