ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ηγέτες των χωρών που συγκροτούν την αποκαλούμενη «Συμμαχία των Προθύμων», χωρών συμμάχων του Κιέβου, θα πραγματοποιήσουν βιντεοδιάσκεψη αύριο Κυριακή στις 16:00 (ώρα Ελλάδας), ενόψει της επίσκεψης του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Ουάσινγκτον τη Δευτέρα, ανακοίνωσε σήμερα το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Στη συνάντηση θα συμπροεδρεύσουν ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επίδομα γέννησης έως 3.000 ευρώ από τους δήμους από τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης
- Ο Απόντε της MSC χρηματοδότησε με άλλα 400 εκατ. ευρώ την Grandi Navi Veloci
- Χρυσός: Σε τροχιά για τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση των τελευταίων 6 εβδομάδων – Φόβος για νέα αύξηση επιτοκίων από τη FED
- Μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και 2000 ετών – Ανοιχτή για όλους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.