ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Οι κάτοικοι σε Αχαΐα, Χίο, Ζάκυνθο, Πρέβεζα, Κεφαλονιά, Μέγαρα, Βόνιτσα, Άρτα και Αιτωλοακαρνανία, δοκιμάζονται για δεύτερη μέρα», επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Χ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.
Οι κάτοικοι σε Αχαΐα, Χίο, Ζάκυνθο, Πρέβεζα, Κεφαλονιά, Μέγαρα, Βόνιτσα, Άρτα και Αιτωλοακαρνανία, δοκιμάζονται για δεύτερη μέρα.
Η σκέψη μας είναι μαζί τους όπως και σε πυροσβέστες, πιλότους εναέριων μέσων και εθελοντές, που δίνουν τη μάχη στα πύρινα μέτωπα.
— Nikos Androulakis (@androulakisnick) August 13, 2025
Ο κ. Ανδρουλάκης τονίζει ότι «η σκέψη μας είναι μαζί τους όπως και σε πυροσβέστες, πιλότους εναέριων μέσων και εθελοντές, που δίνουν τη μάχη στα πύρινα μέτωπα».
Διαβάστε επίσης:
Ταγιάνι για πόλεμο στην Ουκρανία: Η ειρήνη δεν μπορεί να αποφασιστεί χωρίς το Κίεβο και την ΕΕ
ΠΑΣΟΚ: «Απαιτείται ένα πλήρως αναμορφωμένο σύστημα Πολιτικής Προστασίας με έμφαση στην πρόληψη»
ΣΥΡΙΖΑ: Δεύτερη ημέρα κόλασης από τις πυρκαγιές – Κενό γράμμα οι διαβεβαιώσεις για ετοιμότητα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η στιγμή που ο Ταϊρίκ Τζόουνς επιτίθεται με γροθιά στον Κέντρικ Ναν στα αποδυτήρια – Δείτε βίντεο
- Συνάντηση Ερντογάν – Μίτσκοσκι στην Κωνσταντινούπολη: Στο επίκεντρο η προώθηση της οικονομικής συνεργασίας
- Ολυμπιακός: Πρωταθλητής Ελλάδας για 16η φορά – 89-85 με τον Παναθηναϊκό στον 5ο τελικό στο ΣΕΦ
- Τραμπ: Η συμφωνία με το Ιράν είναι προγραμματισμένο να υπογραφεί αύριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.