ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την συνδρομή της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού «για την παροχή τροφής και ιατρικής φροντίδας» στους ισραηλινούς ομήρους που παραμένουν στα χέρια της Χαμάς και των συμμαχικών της οργανώσεων στην Λωρίδα της Γάζας, ζήτησε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του.
Ο Νετανιάχου μίλησε με τον επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού στην περιοχή Ζουλιάν Λαριζόν και ζήτησε την μεσολάβησή του για την παροχή τροφής στους ομήρους μας και την προσφορά ιατρικής φροντίδας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δήλωσε «συγκλονισμένος» από τα τελευταία βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς με ομήρους στη Λωρίδα της Γάζας και συνομίλησε με τις οικογένειες, σε μια χώρα σοκαρισμένη από αυτές τις εικόνες.
Η δημοσιοποίηση από την Πέμπτη από τη Χαμάς και τον Ισλαμικό Τζιχάντ, σύμμαχό της, τριών βίντεο που δείχνουν δύο Ισραηλινούς ομήρους, αποστεωμένους, αναζωπύρωσε στο Ισραήλ τον δημόσιο διάλογο για την αναγκαιότητα να επιτευχθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα μία συμφωνία για την απελευθέρωσή τους.
Διαβάστε επίσης
Μερτς: «Σοκαρισμένος» από τα βίντεο της Χαμάς με τους αποστεωμένους ισραηλινούς ομήρους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣΤΑΣΥ: Μήνυση για παρακώλυση συγκοινωνιών κατά αλλοδαπού άνδρα
- Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου: Αναμένεται να εφαρμοστούν δευτερογενείς κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας
- Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Η Ρωσία πρέπει να τερματίσει τον πόλεμο που η ίδια ξεκίνησε»
- Disney: Απώλειες για τη μετοχή μετά τις προβληματικές προβλέψεις για τα κέρδη του 2025
