ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Άμυνας του Ιράν Αμίρ Χαταμί δήλωσε σήμερα ότι οι απειλές από το Ισραήλ εξακολουθούν να υφίστανται, σύμφωνα με τα κρατικά ΜΜΕ.
Τον Ιούνιο το Ισραήλ και οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν επιδρομές κατά εγκαταστάσεων του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος, στη διάρκεια του λεγόμενου πολέμου των 12 ημερών, για τις οποίες, η Τεχεράνη αντεπιτέθηκε κατά του Ισραήλ με αρκετές εκτοξεύσεις πυραύλων αλλά και drones.
«Μία απειλή 1% πρέπει να εκλαμβάνεται ως μία απειλή 100%. Δεν θα υποεκτιμήσουμε τον εχθρό, θεωρώντας ότι οι απειλές του δεν υπάρχουν», δήλωσε ο Χαταμί, σύμφωνα με το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η ισχύ των πυραύλων και των drones της Ισλαμικής Δημοκρατίας «παραμένει ενεργή και έτοιμη για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων».
Τον προηγούμενο μήνα, ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ισραέλ Κατς προειδοποίησε ότι η χώρα του θα βομβαρδίσει και πάλι το Ιράν αν απειληθεί από την Τεχεράνη.
Διαβάστε επίσης:
OΠΕK+: Συμφωνία για αύξηση της ημερήσιας παραγωγής πετρελαίου κατά 548.000 βαρέλια τον Σεπτέμβριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βανς: Έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος στις συνομιλίες με την Τεχεράνη
- Τράπεζα της Ελλάδος: Τι είναι, τι κάνουν και ποιος ο ρόλος των Κεντρικών Τραπεζών στην σύγχρονη οικονομία
- Le Monde: Η νέα γαλλική νομοθεσία ανοίγει «παράθυρο» για την επιστροφή θραυσμάτων του Παρθενώνα από το Λούβρο
- Αμερικανικά ομόλογα: Στο υψηλότερο επίπεδο από το 2007 η απόδοση του 30ετούς Treasury – Φόβοι για πληθωρισμό και χρέος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.