ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Άμυνας του Ιράν Αμίρ Χαταμί δήλωσε σήμερα ότι οι απειλές από το Ισραήλ εξακολουθούν να υφίστανται, σύμφωνα με τα κρατικά ΜΜΕ.
Τον Ιούνιο το Ισραήλ και οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν επιδρομές κατά εγκαταστάσεων του ιρανικού πυρηνικού προγράμματος, στη διάρκεια του λεγόμενου πολέμου των 12 ημερών, για τις οποίες, η Τεχεράνη αντεπιτέθηκε κατά του Ισραήλ με αρκετές εκτοξεύσεις πυραύλων αλλά και drones.
«Μία απειλή 1% πρέπει να εκλαμβάνεται ως μία απειλή 100%. Δεν θα υποεκτιμήσουμε τον εχθρό, θεωρώντας ότι οι απειλές του δεν υπάρχουν», δήλωσε ο Χαταμί, σύμφωνα με το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η ισχύ των πυραύλων και των drones της Ισλαμικής Δημοκρατίας «παραμένει ενεργή και έτοιμη για τη διεξαγωγή επιχειρήσεων».
Τον προηγούμενο μήνα, ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ισραέλ Κατς προειδοποίησε ότι η χώρα του θα βομβαρδίσει και πάλι το Ιράν αν απειληθεί από την Τεχεράνη.
Διαβάστε επίσης:
OΠΕK+: Συμφωνία για αύξηση της ημερήσιας παραγωγής πετρελαίου κατά 548.000 βαρέλια τον Σεπτέμβριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Επιδιώκει να δημιουργήσει βιομηχανικές ζώνες στη Συρία για να ενισχύσει το εμπόριο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Κω – ευχαρίστησε τον διοικητή και τους εργαζόμενους
- Τραμπ: Νέες απειλές για δασμούς σε Ευρώπη, φαρμακευτικές εταιρείες και κατασκευαστές τσιπ – Οι δυο υποψήφιοι για την Fed
- ΣΥΡΙΖΑ: Κύριε Μητσοτάκη, φέρετε προσωπικά και πολιτικά την ευθύνη γι’ αυτό τον βούρκο
