ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά που ξέσπασε χθες νωρίς το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης.
Με τη συνδρομή 5 αεροπλάνων και ενός ελικοπτέρου καθώς και τις προσπάθειες 130 πυροσβεστών η φωτιά αντιμετωπίστηκε κι αυτήν την ώρα παραμένει στο σημείο μικρή δύναμη της πυροσβεστικής για τυχόν αναζωπυρώσεις.
Η φωτιά χθες είχε περάσει στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης– Σερρών, με συνέπεια να διακοπεί η κυκλοφορία στο ένα ρεύμα ενώ ήχησε και προειοδοποιητικό 112 για τους κατοίκους. Μέχρι σήμερα το πρωί, είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στο τμήμα μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Λαγκαδά και Δορκάδα, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης- Προμαχώνα Σερρών.
Διαβάστε επίσης:
Τραμπ: Δασμοί 50% σε προϊόντα χαλκού – Ανεβάζει τους δασμούς στη Βραζιλία στο 50% λόγω Μπολσονάρου
FED: Σταθερά διατήρησε ξανά τα επιτόκια – Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της
Σοφία Εφραίμογλου: Ευκαιρία και πρόκληση η εξωστρέφεια για τις ΜμΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πτώση στο αλουμίνιο καθώς ο Τραμπ εξετάζει περιορισμό των δασμών σε μεταλλικά προϊόντα
- Γαλλία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν άνδρα που τους απείλησε με μαχαίρι κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι (vid)
- Παναγόπουλος: Δεν αντιδικώ με το κόμμα μου, στόχος μου να νικήσω ξανά στο συνέδριο της ΓΣΕΕ
- Νίκη Κεραμέως: Η Εθνική Κοινωνική Συμφωνία δίνει τη δυνατότητα για αυξήσεις μισθών και παροχών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.