ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πρωθυπουργός της Γαλλίας, Φρανσουά Μπαϊρού, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο X, μέσα από την οποία σχολίασε την εμπορική συμφωνία ανάμεσα στην ΕΕ και τις ΗΠΑ, η οποία επετεύχθη την Κυριακή το βράδυ στο Τέρνμπερι της Σκωτίας μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
Ο Μπαϊρού, έκανε λόγο για «μαύρη ημέρα» για την Ευρωπαϊκή Ένωση, και σημείωσε ότι η ΕΕ ακολούθησε τον δρόμο της υποταγής.
Αναλυτικά η ανάρτησή του στο X:
«Συμφωνία φον ντερ Λάιεν-Τραμπ: Είναι μια μαύρη μέρα όταν μια συμμαχία ελεύθερων λαών, που ενώθηκαν για να διεκδικήσουν τις αξίες τους και να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους, καταλήγει τελικά στην υποταγή».
Διαβάστε επίσης:
Αποστολάκη για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο: Αντί για ρύθμιση, εμπαιγμός σε δόσεις
Κώτσηρας: Μόνιμο μέτρο η επιστροφή ενοικίου – Τον Νοέμβριο η πληρωμή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά στο Κομπότι Άρτας – Απομάκρυνση προς το γήπεδο Σελλάδων, μήνυμα 112
- Χρυσός: Πτώση 1,2% με φόντο την ανάκαμψη του δολαρίου
- Μπουζνά (Euronext): Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα – Ταχύτερα από το αναμενόμενο η ενσωμάτωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών
- Άννα Ευθυμίου: «Ενισχύουμε την επαγγελματική ασφάλιση, επενδύουμε στο αύριο»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.