ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην επιστολή Σημανδράκου αναφέρεται με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης.
Συγκεκριμένα αναφέρει: “Χρειάζεται κάτι παραπάνω από αυτή την επιστολή Σημανδράκου για να προχωρήσει η κοινή πρόταση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ / Νέας Αριστεράς για την συγκρότηση προκαταρκτικής και την παραπομπή της υπόθεσης στη δικαιοσύνη; Εδώ περιγράφεται παθογένεια ή σκάνδαλο;”.
Διαβάστε επίσης:
Βασίλης Κικίλιας: «Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά που εισήχθησαν στις Ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού»
ΑΣΕΠ 2025: Αιτήσεις για 4.276 προσλήψεις ΠΕ – Πού και πώς υποβάλλονται
Κώστας Τσουκαλάς: «Mόνη επιλογή για την κυβέρνηση είναι να υπερψηφίσει την προανακριτική επιτροπή»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.