ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την εντυπωσιακή νίκη των κοριτσιών του πόλο, ήρθε η στιγμή να ανέβει στο βάθρο και η εθνική ομάδα ανδρών πόλο η οποία επικράτησε υπέρ των Σέρβων στη σημερινή αναμέτρηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.
Η Εθνική ομάδας ανδρών κέρδισε με σκορ 16-7 τη σέρβικη ομάδα, επιστρέφοντας δυναμικά μετά τον αποκλεισμό από τους Ισπανούς. Η ελληνική ομάδα που απαρτίστηκε στο σημερινό παιχνίδι από τους Τζωρτζάτο, Γενηδουνιά, Σκουμπάκη, Γκιουβέτση, Αργυρόπουλο, Γκίλλα, Καλογερόπουλο, Αλαφραγκή, Κάκαρη, Νικολαΐδη, Παπανικολάου, Ανδρεάδη, Πούρο, Γαρδίκα και με εθνικό προπονητή τον Θεόδωρο Βλάχο, επέδειξε μεγάλη σοβαρότητα και επαγγελματισμό καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.
Με αυτό το επίτευγμα, η Ελλάδα έγινε η τέταρτη χώρα στην ιστορία των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων που καταφέρνει να κατακτήσει μετάλλιο και στα δύο τουρνουά (ανδρών και γυναικών) της ίδιας διοργάνωσης, κάτι που έχουν καταφέρει επίσης η Ισπανία, η Ουγγαρία και η Ιταλία.
Διαβάστε επίσης
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Τέλειωσε» τον Ιβανίσεβιτς μετά από 1,5 μήνα
Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Σε ποιο ελληνικό νησί έκαναν μίνι ταξίδι του μέλιτος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα τεκμήρια διαβίωσης βάζουν ξανά στους δρόμους τα… δίλιτρα αυτοκίνητα
- Συναγερμός στην Πολωνία: Καταγγέλλει πως υπέστη «επίθεση» της Ρωσίας στον εναέριο χώρο της – Κλειστά τα αεροδρόμια
- Καιρός: Έως 35°C η θερμοκρασία – Βοριάδες στο Αιγαίο
- Tecnomar for Lamborghini 63: το supercar που βγήκε στη θάλασσα
