ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη δύο Μολδαβών που καταζητούνταν με ερυθρά αγγελία από την Interpol προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Ειδικότερα, συνελήφθη ένας 59χρονος Μολδαβός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, απάτης και ξέπλυμα χρήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, πρόκειται για τον Vladimir Plahotniuc, πρώην αρχηγό κόμματος στη Μολδαβία, ο οποίος κατηγορείται από τις Αρχές της πατρίδας του για απάτες και υπεξαίρεση δεκάδων εκατομμύριων δολαρίων.
Αναφορικά με τον δεύτερο άντρα που συνελήφθη φέρεται να είναι στενός συνεργάτης του Plahotniuc, ο οποίος επίσης έχει διατελέσει μέλος του κοινοβουλίου της Μολδαβίας.
Αναμένεται να ακολουθήσει επίσημη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ.
Διαβάστε επίσης:
Γάζα: Νεκρά 21 παιδιά λόγω υποσιτισμού και πείνας τις τελευταίες 72 ώρες
Αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού ελικοπτέρου ανοιχτά της Ελευσίνας – Σώοι οι τρεις χειριστές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δύσκολες ώρες για τον Ιβάν Σαββίδη: Πέθανε ο αδελφός του Παύλος Σαββίδης
- Real Consulting: Στο 5,034% το νέο ποσοστό του Δημοσθένη Στασινόπουλου
- Ο ρόλος της Πυρηνικής Ιατρικής στη διάγνωση καρδιαγγειακών παθήσεων
- Φρουροί της Επανάστασης: «Τρολάρουν» τον Τραμπ με AI βίντεο για τις συνομιλίες στο Πακιστάν που δεν έγιναν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.