ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν το τουρνουά τένις του Wimbledon βρέθηκαν ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα Κούστα, μαζί με την κουμπάρα τους, Άννα Βίσση.
Η παρέα βρέθηκε στο φημισμένο τουρνουά, όπου παρακολούθησαν μερικούς από τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου να αγωνίζονται. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.
Την πρώτη τράβηξε η Δήμητρα Κούστα, στην οποία απεικονίζεται ο σύζυγός της, Γιάννης Κούστας, δίπλα στην Άννα Βίσση.
Φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα γαλάζιο πουκάμισο με ρίγες, ο εφοπλιστής κάθεται δίπλα στην Άννα Βίσση, η οποία φοράει κόκκινα γυαλιά ηλίου και ένα κόκκινο καπέλο. Οι δυο τους φαίνονται απόλυτα απορροφημένοι να απολαμβάνουν τον αγώνα.
«Φανατικοί του τένις», γράφει η Δήμητρα Κούστα πάνω στην εικόνα, την οποία έκανε repost η Άννα Βίσση.
Δείτε τη φωτογραφία:

Στη συνέχεια, η σταρ ανέβασε μία φωτογραφία του 13χρονου τενίστα, Ραφαήλ Παγώνη, ο οποίος κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Γουίμπλεντον, στην κατηγορία U14.
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο μικρός Έλληνας «Ράφα Ναδάλ».
Αν και τα έδωσε όλα στον τελικό, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον Φράιταγκ με 2-1 σετ και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.
Ο Παγώνης πήρε το βραβείο του αφού κατέκτησε τη δεύτερη θέση και καταχειροκροτήθηκε μαζί με τον Μόριτς Φράιταγκ, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τον Έλληνα τενίστα στην κατάταξη, ωστόσο στον τελικό εμφανίστηκε πιο έτοιμος.
Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Άννα Βίσση:

Διαβάστε επίσης:
Η Δήμητρα Κούστα ανεβάζει τη θερμοκρασία με τους σέξι κοιλιακούς της στο γυμναστήριο του Belita
Νταίζη Νίκα: Ποια είναι η εντυπωσιακή αδελφή της Αλεξάνδρας Νίκα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντι-NAVTEX από την Αθήνα μετά την κίνηση της Τουρκίας να στείλει ερευνητικό σκάφος νότια του Καστελόριζου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: 19 καταδίκες για «μαϊμού» αγροτικές επιδοτήσεις – Δήλωναν ψευδείς εκτάσεις
- Robeson Reeves (CEO Bally’s Intralot): Έως τις αρχές του 2027 η ολοκλήρωση εξαγοράς της Evoke
- Dorian LPG (Τζον Χατζηπατέρας): Παρήγγειλε τρία πλοία αξίας 347,1 εκατ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.