ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερεις νεαρούς φέρεται να έπεσε μια 14χρονη στην Αττική. Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί δύο νεαροί, ηλικίας περίπου 17-18 ετών, ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης προς ξημερώματα Τετάρτης όταν η 14χρονη συναντήθηκε με τον έναν από τους φερόμενους δράστες, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, και ο οποίος την οδήγησε σε ένα σπίτι. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν ακόμα τρεις άνδρες, οι οποίοι φέρονται να της επιτέθηκαν σεξουαλικά.
Μετά τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η ανήλικη έφυγε από το σπίτι αυτό και περιπλανιόταν στην περιοχή του Πειραιά. Οι γονείς όταν αντιλήφθηκαν ότι η κόρη τους δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι τους, ειδοποίησαν την Αστυνομία και τελικά η 14χρονη εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ στον Πειραιά και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου κατήγγειλε την κακοποίηση της.
Τη διερεύνηση της υπόθεσης την έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής.
Διαβάστε επίσης:
Ντιόγκο Ζότα: Δεν έμεινε τίποτα από την Lamborghini – Μόνο αποκαΐδια (video σοκ από το τροχαίο)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O άνθρωπος πίσω από το Onlyfans: Ο μυστηριώδης μεγιστάνας της αυτοκρατορίας του πορνό
- Ανατροπή στις μισθώσεις με το νέο νομοσχέδιο: Τι αλλάζει στις εξώσεις με τη διαδικασία fast track
- Τέμπη: Δεν μετέφερε παράνομο φορτίο η εμπορική αμαξοστοιχία, λέει νέα τεχνική έκθεση
- Έρικ Λόμπαρντ: Η «επιθετική» Κίνα απειλεί να «σκοτώσει» την ευρωπαϊκή βιομηχανία – Αυστηρότεροι δασμοί άμεσα
