ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αιφνίδια κρίση στις σχέσεις Σερβίας – ΠΓΔΜ εκδηλώθηκε τη νύχτα, με το Βελιγράδι να ανακαλεί για διαβουλεύσεις το σύνολο των μελών της διπλωματικής του αποστολής στα Σκόπια.
Το ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ επιβεβαίωσε την ύπαρξη νότας από σερβικής πλευράς στην οποία, ωστόσο, όπως διευκρίνισε εκπρόσωπός του, δεν αναφέρονται οι λόγοι.
Μέσα μαζικής ενημέρωσης των Σκοπίων, εξάλλου, ανέφεραν ότι η πρέσβης της Σερβίας στα Σκόπια, Ντούσανκα Ντίβιατς-Τόμιτς, μιλώντας σε σερβικό πρακτορείο ειδήσεων, αρνήθηκε να σχολιάσει τους λόγους της ανάκλησης και παρέπεμψε στο σερβικό ΥΠΕΞ.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΥΠΕΞ της Σερβίας, Ίβιτσα Ντατσιτς πρόκειται να προβεί σε ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.