ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η επιτυχημένη κωμική σειρά του MEGA, «Έχω παιδιά», που κατέκτησε από την πρώτη στιγμή τις καρδιές των τηλεθεατών με το ευφυές χιούμορ του Λάμπρου Φισφή, ολοκληρώνει τον Α’ κύκλο επεισοδίων της, τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, στις 21:00.
Μια σύγχρονη οικογένεια, που παλεύει να ισορροπήσει ανάμεσα σε παιδιά, σχολεία, δουλειές, πεθερικά και το διαρκές χάος, κατάφερε να γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών. Οι ήρωες της σειράς θα επιστρέψουν δυναμικά την επόμενη σεζόν με νέες ιστορίες καθημερινής τρέλας για να χαρίσουν ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου.
Η περίληψη του τελευταίου επεισοδίου:
Ο Μιχάλης και η Σάρα φαντάζονται τη ζωή τους ως διαφορετικοί γονείς και προσπαθούν να καταλάβουν πώς θα φέρονταν στα παιδιά τους αν ήταν άλλοι άνθρωποι, αν ζούσαν σε άλλες εποχές ή αν είχαν… υπερδυνάμεις.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στο Λιβάδι Καλαβρύτων
- Ρωσία-ΗΠΑ: Ο Πούτιν λέει σε αξιωματούχους του Κρεμλίνου πως η επίσκεψή του στην Αλάσκα ήταν χρήσιμη και επίκαιρη
- New York Times: Ο Τραμπ λέει «ναι» στην παραχώρηση εδαφών της Ουκρανίας – Τι αντάλλαγμα του δίνει ο Πούτιν
- Ερντογάν: Έτοιμη η Άγκυρα να συμβάλει στην εδραίωση της ειρήνης στην Ουκρανία
