ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα τελευταία ματς των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνονται σήμερα. Πρόκειται για τους αγώνες του 7ου και του 8ου ομίλου.
Η πρόκριση έχει κριθεί στον 7ο όμιλο. Η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι έκαναν το 2 στα 2 και πήραν τα εισιτήρια για τη φάση των «16». Στο μεταξύ τους παιχνίδι κρίνεται η 1η θέση στον όμιλο. Για 2 αποτελέσματα παίζει η Γιουβέντους. Μόνο τη νίκη θέλει η Μάντσεστερ Σίτι. Και οι 2 παίζουν ανοιχτά και σκοράρουν. Το Goal είναι πιθανό στη μεταξύ τους αναμέτρηση.
Στον 8ο όμιλο τα 2 εισιτήρια για τη φάση των «16» διεκδικούν 3 ομάδες, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Σάλτσμπουργκ με 4 βαθμούς και η Αλ Χιλάλ με 3. Λογικά η Ρεάλ, που προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, θα πάρει το 1 εισιτήριο. Το άλλο ελπίζει να «κλέψει» η Αλ Χιλάλ. Αυτό θα συμβεί αν κερδίσει την Πατσούκα και δεν τελειώσει ισόπαλο το ματς της Σάλτσμπουργκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Στο σενάριο της ισοπαλίας, η Αλ Χιλάλ πρέπει να κερδίσει με πάνω από 1 γκολ διαφορά την Πατσούκα. Γι’ αυτό επέλεξα το Over γι’ αυτό το ματς. Δεν θα μείνει στο 1 γκολ η Αλ Χιλάλ, θα κυνηγήσει και δεύτερο, ενώ ίσως σκοράρει και η Πατσούκα.

Διαβάστε επίσης:
Stoiximan x ΠΑΟΚ: 8 χρόνια, μία πορεία, κορυφαίες στιγμές!
Δυάδα από τον 5ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.