ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη Δευτέρα … βολεύτηκαν με την ισοπαλία (2-2) η Ίντερ Μαϊάμι και η Παλμέιρας και προκρίθηκαν μαζί στη φάση των «16».
Είχα προτείνει αυτό το «Χ» το οποίο ξεκίνησε χαμηλά και όσο πλησίαζε η σέντρα του αγώνα ανέβαινε η απόδοσή του! Από το 2,40 πήγε στο 2,80!
Δεν έγινε όμως το Over στο παιχνίδι του Σιάτλ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Πήρε τη νίκη η Παρί, αλλά με 2-0 και έκανε ζημιά σε πολλούς παίκτες αυτό το Under.
Σήμερα πέφτει η αυλαία σε 2 ακόμα ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, τον 3ο και τον 4ο. Υπάρχει μία ακόμα … βολική ισοπαλία, στο παιχνίδι της Μπενφίκα με την Μπάγερν Μονάχου. Με το «Χ» παίρνει την πρόκριση η Μπενφίκα, ενώ η Μπάγερν, που ήδη έχει προκριθεί, εξασφαλίζει την 1η θέση στον όμιλο.
Λογικά σε αυτό το ματς θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Στα 2 παιχνίδια τους με την Μπόκα Τζούνιορς η Μπενφίκα έφερε ισοπαλία με 2-2 και η Μπάγερν κέρδισε με 2-1. Δεν υπολογίζω τα ματς με το Όκλαντ αφού έκαναν περίπατο η Μπενφίκα με 6-0 και η Μπάγερν με 10-0. Ποντάρω στο Goal στο μεταξύ τους ματς. Και οι 2 πετυχαίνουν αλλά και δέχονται γκολ.
Στον 4ο όμιλο η Τσέλσι χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία στο ματς με την ισόβαθμή της Εσπεράνς Τούνις για να προκριθεί. Δεν πρόκειται όμως να παίξει για το «Χ». Θα κυνηγήσει τη νίκη και λογικά θα την πάρει. Το «διπλό» είναι χαμηλά και για να ανέβει η απόδοση το συνδυάζω με το Over 1,5.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Στέλνονται ήδη όπλα στην Ουκρανία
- Τραμπ: Στέλνει τον λογαριασμό για τα όπλα της Ουκρανίας στην Ευρώπη – Τι σημαίνει για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό
- Καρλ Λάγκερφελντ: Πόσο πουλήθηκε η έπαυλη του 19ου αιώνα στο Παρίσι – MononewsTV
- Κογκρέσο: Νομοσχέδιο για πενταετή παράταση της άρσης του εμπάργκο όπλων προς την Κύπρο
