ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πλαίσιο της Περιβαλλοντικής και Κοινωνικής Διακυβέρνησης (ESG), η εισηγμένη στο χρηματιστήριο NYSE της Νέας Υόρκης, ναυτιλιακή εταιρεία SAFE BULKERS Inc. και ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Πόλυς Β. Χατζηιωάννου, γνωστοποίησαν το 5o ετήσιο πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026.
Το πρόγραμμα αφορά δέκα υποτροφίες για σπουδές σε πανεπιστημιακά ιδρύματα του εξωτερικού (Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, κ.α.), ύψους 10.000 ευρώ εκάστη, για Κύπριους πολίτες ή Έλληνες πολίτες εγκατεστημένους στην Κύπρο, που επιδιώκουν την επαγγελματική τους αποκατάσταση στον κλάδο της Ναυτιλίας.
Οι υποτροφίες θα απονέμονται σύμφωνα με τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των υποτρόφων και κοινωνικά κριτήρια και αφορούν μαθητές/μαθήτριες αποφοίτους Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Κύπρο, καθώς και φοιτητές/φοιτήτριες που ήδη φοιτούν στο εξωτερικό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κουνούπια: Η επέλαση όλο τον χρόνο – Τι άλλαξε τα δεδομένα, ειδικοί εξηγούν στο Mononews
- Σάρα Σολντάτι: To πανέμορφο μοντέλο, η διαμάχη με τον Ντελ Βέκιο και το ελικόπτερο στις Σπέτσες – Το χρονικό ενός κοσμικού θρίλερ
- Πότε θα κάνει εκλογές ο ΚΜ και ο μυστικός δείπνος των 3 στο Κολωνάκι, οι έντονες φήμες για ΕΛΠΕ και Optima, ποιοι Βαρδινογιάννηδες έχασαν (πολλά λεφτά) από την ΜΟΗ, η αδιαφορία του Αισώπου των Σπετσών, τα νέα σχέδια Πιέρρ και το beef των δυο υπουργών
- Ποια τραπεζική μετοχή είναι το απόλυτο play μέχρι το τέλος του έτους με τις ευλογίες των Goldman Sachs και UBS – Πώς η ΔΕΗ έγινε σημείο αναφοράς και ποιο χαρτί που συσσωρεύει 1 χρόνο είναι έτοιμο να εκραγεί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.