ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γερμανός στρατηγός απέρριψε σήμερα ως «ανοησίες» τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η παράδοση πυραύλων Taurus στην Ουκρανία θα καθιστούσε τη Γερμανία άμεσα εμπλεκόμενη στον πόλεμο.
«Προφανώς είναι ανοησίες και όχι αληθές ότι η στρατιωτική βοήθεια – και αυτή η συζήτηση συνεχίζεται εδώ και τρία χρόνια – θα συνιστούσε άμεση εμπλοκή στον πόλεμο» δήλωσε στο ZDF ο υποστράτηγος Κρίστιαν Φρόιντινγκ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον συντονισμό της γερμανικής στρατιωτικής βοήθειας προς το Κίεβο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Alter Ego Media: Τι προβλέπει το πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ebury: Νευρικότητα στις αγορές από την αποχώρηση Στάρμερ
- Γιάννης Παπαχρήστου: 10 μεγάλα έργα του Υπερταμείου θα παρουσιαστούν στη διεθνή επενδυτική κοινότητα το προσεχές διάστημα
- Μαρινάκης: Βασική επιδίωξη της κυβέρνησης η στήριξη οικογενειών, συνταξιούχων και ευάλωτων ομάδων
- Getty Images: Εκτίναξη 200% για τη μετοχή μετά από συμφωνία με την OpenAI
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.