ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του εμβληματικού Μίκη Θεοδωράκη παρευρέθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Δημοτικό Θέατρο του Λυκαβηττού.
Ο προπονητής του μπασκετικού Ολυμπιακού απόλαυσε το αφιέρωμα με τίτλο «Μες τους ανθισμένους κήπους» με τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Θέμη Καραμουρατίδη.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Γιώργο Μπαρτζώκα λίγο πριν την έναρξη της παράστασης, ενώ αργότερα φωτογραφήθηκε και με την αγαπημένη ερμηνεύτρια.

NDP Photo Agency
H Νατάσσα Μποφίλιου ως «κορυφαία του χορού» εμφανίστηκε στη σκηνή από δροσερό κορίτσι σε τραγική μάνα, σύζυγο, αδελφή ξεναγώντας στο μεγαλείο του έργου του Μίκη Θεοδωράκη.

NDP Photo Agency
Με όχημα τις «μεσογειακές» ενορχηστρώσεις του Θέμη Καραμουρατίδη, το ερμηνευτικό σύνολο επτά ταλαντούχων ερμηνευτών και μουσικών και το ευρηματικό περιστρεφόμενο σκηνικό του Κωνσταντίνου Λαμπρίδη οι θεατές μεταφέρθηκαν στις ιστορικές στιγμές που κατέγραψαν τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη.

NDP Photo Agency
Διαβάστε επίσης:
Και επίσημα στην Μπράιτον ο Μπάμπης Κωστούλας – Η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή
GBL: Το 15ο πρωτάθλημα Ελλάδας στην ιστορία του κατέκτησε ο Ολυμπιακός
Χρίστος Κούγιας: Η φωτογραφία με τον Αλέξη Κούγια – «Λείπεις…»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Κιλκίς και Ροδόπη
- Τζεφ Σμιντ (Fed Κάνσας Σίτυ): O πληθωρισμός στις ΗΠΑ παραμένει υπερβολικά υψηλός για πολύ καιρό
- Βουλή: Υπερψηφίστηκε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το νομοσχέδιο για τους κανόνες στην Τεχνητή Νοημοσύνη
- Κωστής Χατζηδάκης: «Για θέματα που επηρεάζουν το δημόσιο βίο, η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οφείλει να είναι προσεκτική»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.