ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φάρσα αποδείχθηκαν, τελικά, τα απειλητικά e-mail που εστάλησαν σήμερα το πρωί σε δύο ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και προειδοποιούσαν για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Εφετείο Αθηνών.
Η απειλές προκάλεσαν την άμεση κινητοποίηση των αρχών, με κλιμάκιο του ΤΕΕΜ να σπεύδει στο Εφετείο για να διαπιστώσει αν υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κυρίλλου και Λουκάρεως διακόπηκε προσωρινά μέχρι την λήξη του συναγερμού, ενώ πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει.
Διαβάστε επίσης
Γιατί Τσέχοι και Σουηδοί απομακρύνονται από το ευρώ
Τέξας: Την ανάπτυξη Εθνοφρουράς αποφάσισε ο ρεπουμπλικανός κυβερνήτης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΥΠΑ: Πρόγραμμα κατάρτισης με επίδομα 1.475 ευρώ – Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση
- ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τις επιταγές βιβλίων
- Αγαπηδάκη κατά Κωνσταντοπούλου για Ακρίτα: Εσείς επιλέξατε τον Χουρδάκη, πάει πολύ να κάνετε τη μαχήτρια των γυναικών
- ΕΕ: Η Meta οφείλει «να προστατεύσει και τα δικά μας παιδιά» όχι μόνο των ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.