ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μερτς: Εύσημα στον Τραμπ για την προμήθεια όπλων στην Ουκρανία – «Η Γερμανία θα συμβάλλει αποφασιστικά»
Η Ρωσία απέτρεψε ακόμη μία δολιοφθορά από ουκρανικές δυνάμεις, που στόχευε στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Περιφέρειας Πριμόρσκι Κράι.
Συγκεκριμένα, η ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας της Ρωσίας (FSB, αντικατασκοπεία) ανακοίνωσε πως απέτρεψε απόπειρα εμπρησμού πλάι σε σιδηροτροχιές στην περιφέρεια Πριμόρσκι Κράι -ή Πριμόριε-, στη ρωσική Άπω Ανατολή, που επρόκειτο κατ’ αυτήν να διαπραχθεί κατά διαταγή της ουκρανικής κατασκοπείας, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων RIA.
«Διαπιστώθηκε ότι δυο 19χρονοι κάτοικοι της Πριμόρσκι Κράι, βάσει διαταγών από τις ουκρανικές ειδικές υπηρεσίες» και «αναμένοντας να λάβουν χρηματική αμοιβή», σχεδίαζαν να «βάλουν φωτιά σε κιβώτια ρελέ» του συστήματος σηματοδότησης πλάι σε σιδηροτροχιές, μετέδωσε το RIA επικαλούμενο τη FSB.
Διαβάστε επίσης
Πολωνικές εκλογές: Ο συντηρητικός εθνικιστής υποψήφιος Ναβρότσκι αναδεικνύεται νικητής
Ουκρανία: Ο Ζελένσκι ανακοινώνει τα μέλη της αντιπροσωπείας που θα μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Ναταλία Γερμανού συνεχίζει δυναμικά στον Alpha
- Οι LA Times στην Wall Street – Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης θέλει να κάνει τους Αμερικανούς μετόχους της εφημερίδας
- Φλεβική ανεπάρκεια και κιρσοί: Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο; – Ενοχοποιητικοί παράγοντες και σύγχρονη θεραπεία
- Sanofi: Νέο mega deal στα φάρμακα – Εξαγοράζει την Vicebio έναντι $1,6 δισ.
