Με την συμμετοχή του συνόλου των μελών του, ολοκληρώθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του δεύτερου αιώνα λειτουργίας του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων.

Ανακοινώνοντας τις στρατηγικές προτεραιότητες του ΣΜΕ, ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του ΔΣ κος Κωνσταντίνος Γιαζιτζόγλου, επεσήμανε την ανάγκη να γίνει κατανοητό από την πολιτεία ότι η άρση των ανταγωνιστικών μειονεκτημάτων είναι κλειδί για την ανάπτυξη και πλήρη αξιοποίηση του πλούτου που κρύβει το υπέδαφος της πατρίδας μας.

1

Σε μια εποχή που οι ορυκτές πρώτες ύλες είναι, εκτός από παράγοντας οικονομικής ανάπτυξης και κλειδί για την γεωπολιτική ισορροπία, η Ελλάδα έχει και τα κοιτάσματα αλλά και την υποδομή για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, τόνισε ο κος Γιαζιτζόγλου στην ομιλία του.

Διαβάστε επίσης: 

Telegram: Συμφωνία 300 εκατ. δολαρίων με την xAI του Elon Musk για τη διανομή του Grok

Rolls-Royce – Air China: Στα τέλη του 2025 η λειτουργία της πρώτης κοινοπραξίας τεχνικής υποστήριξης αεροπορικών κινητήρων 

ΔΕΔΔΗΕ: Πώς προχωρά το χρονοδιάγραμμα εγκατάστασης μετρητών- Ορόσημο η υπογραφή της σύμβασης