ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Κίνα προτίθεται να επιταχύνει τις διαπραγματεύσεις για τη σύναψη διμερών συμφωνιών ελεύθερου εμπορίου με νησιωτικές χώρες του Ειρηνικού, δήλωσε τη Τετάρτη ο επικεφαλής της κινεζικής διπλωματίας Γουάνγκ Γι σε υπουργούς Εξωτερικών από 11 κράτη οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην πόλη Σιαμέν της νοτιοανατολικής επαρχίας Φουτσιάν.
Η κινεζική κυβέρνηση είναι πρόθυμη να ενισχύσει τη συνεργασία σε τομείς όπως η γεωργία, το εμπόριο, οι υποδομές, η αλιεία και ο τουρισμός, αλλά και να υποστηρίξει τις νησιωτικές χώρες στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους στον τομέα της επιβολής του νόμου, είπε μεταξύ άλλων ο Κινέζος ΥΠΕΞ.
Το Πεκίνο δεσμεύτηκε εξάλλου να διαθέσει περισσότερα κεφάλαια για την επέκταση της συνεργασίας με νησιωτικές χώρες του Ειρηνικού στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης και να διευκολύνει τις εξαγωγές προϊόντων τους στην Κίνα.
Διαβάστε επίσης:
Λαβρόφ: Στις 2 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη ο δεύτερος γύρος διαπραγματεύσεων Ρωσίας και Ουκρανίας
ΗΠΑ: Δεν θα χορηγεί βίζα σε αλλοδαπούς αξιωματούχους που λογοκρίνουν Αμερικανούς στα social media
Άδωνις Γεωργιάδης για κύκλωμα παράνομων συνταγογραφήσεων: Πώς ο ΕΟΠΥΥ έφτασε στα ίχνη του παθολόγου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είναι το σύνδρομο road rage, που έχουν πολλοί οδηγοί – Δύο ειδικοί ψυχικής υγείας εξηγούν
- Ντορίνα Παπαλιού: Με τη «Φωνή στα χέρια της» πάει στο Public
- Ιδιωτικά σχολεία και homeschooling: Καταγγελίες για αμφιλεγόμενες πρακτικές – Ποια σχολεία συμμετέχουν
- Αμερικάνικη… απόβαση 250 εκατ. ευρώ στη Λισσαβώνα για το 70% της Μπενφίκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.