ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπορεί οι εκλογές στην Ε.Ε. να αργούν ωστόσο οι ζυμώσεις έχουν ήδη αρχίσει. Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι ένα από τα ονόματα που έχουν μπει στο τραπέζι της ΝΔ και δεν αποκλείεται να βρεθεί υποψήφιος για τις ευρωεκλογές.
Σύμφωνα με το Secret, στην Πειραιώς έχουν φθάσει εισηγήσεις ώστε ο δημοσιογράφος και γνωστός παρουσιαστής να μην αξιοποιηθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Α’ Αθηνών.
Αντιθέτως οι εν λόγω προτάσεις αφορούν στην εκλογική «γαλάζια» λίστα για την Ευρωβουλή, κάτι που λέγεται ότι ο ίδιος ενθαρρύνει σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του.
Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουλίου ο δημοσιογράφος απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ μετά τασχόλια που έκανε στην εκπομπή του για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
O ίδιος είχε απαντήσει μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook ότι απολύθηκε γιατί δεν του επετράπη να υπερασπιστεί τον εαυτό του
“Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπιστώ σήμερα ό,τι είπα χθες, έστω συνοπτικά. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή κανονικά χωρίς να κάνω καμία αναφορά στα χθεσινά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας” είχε πει μεταξύ άλλων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Ιερά» πυρά κατά Βούτση: Είστε αγράμματος, αστοιχείωτος ή εχθρός της ορθοδοξίας;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι διακοπές του Τσακαλώτου : Πού και με ποιον βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λοβέρδος: Εγκληματικός για την οικονομία ο πόλεμος της κυβέρνησης κατά της επένδυσης στις Σκουριές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι συνήθειες των Gen Ζ και A: Πώς ζουν, πώς σκέφτονται – Από το TikTok στο AI
- Νότης Μηταράκης στο mononews: Δεν έχω τέτοια ψευδαίσθηση ή προσδοκία να μου ζητήσει συγγνώμη το ΠΑΣΟΚ
- Γιώργος Προκοπίου: Ο κορυφαίος εφοπλιστής λειτουργεί ως «παγοθραυστικό» και ανοίγει νέους θαλάσσιους διαδρόμους για την παγκόσμια ναυτιλία
- Τα ελληνικά γενέθλια της Ευγενίας Νιάρχου στην Τήνο, το νέο πλοίο της ΤΕΝ, η Citronne Gallery στον Πόρο, η δωρεά για την Lifeline Hellas, η KAYMAN στην Ελλάδα και το Byzantino Grande Brasserie
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.