ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια νέα κοσμική εμφάνιση σε εγκαίνια έκθεσης πραγματοποίησε η Αγάπη Πολίτη.
Η Αγάπη Πολίτη παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης «Jean-Michel Basquiat: Untitled» στον χώρο τέχνης «The Intermission» της Άρτεμης Μπαλτογιάννη.
Η μητέρα της Χρυσής Βαρδινογιάννη επέλεξε να φορέσει για την περίσταση ένα υπέρκομψο σύνολο σε λευκό και μαύρο.
Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα λευκό wide leg παντελόνι σε άνετη γραμμή, το οποίο συνδύασε με μαύρο τοπ και σακάκι σε στρατιωτικό ύφος.
Η Αγάπη Πολίτη ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρα ψηλοτάκουνα και μεγάλα σκουλαρίκια.
Η κ. Πολίτη ποζάρει στον φακό με τις Άρτεμη Μπαλτογιάννη και Σταυρούλα Σαλούτση.

Τριάντα έξι χρόνια μετά τον θάνατο του «enfant terrible» της καλλιτεχνικής σκηνής της Νέας Υόρκης, που καθόρισε τα ‘80s με το εικαστικό του ιδίωμα, η Άρτεμις Μπαλτογιάννη φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια έκθεση αφιερωμένη στο έργο του, η οποία επιχειρεί να φωτίσει, χωρίς περιοριστικούς τίτλους, το δημιουργικό του χάρισμα.

Διαβάστε επίσης:
Έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις σε νέα δημόσια εμφάνιση
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Ο Βύρωνας αποφάσισε ότι θα με παντρευτεί και θα κάνουμε μαζί οικογένεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάπας Λέων: «Ανοιχτή πληγή» η σεξουαλική κακοποίηση από μέλη του κλήρου – Να αποδοθεί δικαιοσύνη στα θύματα
- F1 Μονακό: Θρυλικά χρώματα για την Audi
- Μάριος Θεμιστοκλέους: «Στις 3 ώρες και 40 λεπτά ο μέσος χρόνος αναμονής στα επείγοντα, μειωμένος κατά πολύ σε σχέση με το παρελθόν»
- Γέννησε η Αλεξάνδρα Νίκα το δεύτερο παιδί της με τον Αργυρό – Αποκλειστικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.