ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Blue Star Ferries και η Hellenic Seaways, μέλη του Attica Group, στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος εκπτώσεων και παροχών, προσφέρουν έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, τα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και Κω.
Η έκπτωση ισχύει από 13/06/2025 έως 30/09/2025 σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών, στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες για τα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής:
-από/προς Πειραιά για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο και Κω
-από/προς Καβάλα για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Φούρνους, Λέρο
-από/προς Θεσσαλονίκη για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο
Η προσφερόμενη έκπτωση 30%, απαντά στην ανάγκη ενίσχυσης της τουριστικής κίνησης στα συγκεκριμένα νησιά τα οποία φιλοξένησαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια μέσα από μια διευρυμένη συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και τις τοπικές Ενώσεις ξενοδόχων, καθώς η παροχή της έκπτωσης προϋποθέτει τη διαμονή κατ’ ελάχιστο 4 διανυκτερεύσεων, σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα. Για το σκοπό αυτό, οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να προσκομίσουν το σχετικό αποδεικτικό της κράτησής τους.
Η Attica Group, μέλη της οποίας είναι η Blue Star Ferries, η Superfast Ferries, η Hellenic Seaways και η Anek Lines, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του επιβατικού κοινού διαθέτει, ένα ευέλικτο πρόγραμμα εκπτώσεων και παροχών, προς τους επιβάτες που επιλέγουν να ταξιδεύουν με τα πλοία του στόλου της, καθόλη τη διάρκεια του έτους.
Επιπλέον, στο πλαίσιο της εμπορικής της πολιτικής, έχει σχεδιάσει και υλοποιεί το Seasmiles, το μεγαλύτερο πρόγραμμα πιστότητας και προνομιακών εκπτώσεων της Ελληνικής ακτοπλοΐας, με παροχές για τα πάνω από 780.000 επιβάτες – μέλη του, που μπορεί να φτάσουν έως και 40% της τιμής του εισιτήριου, για τη μετάβαση τους στα Ελληνικά νησιά.
Η Attica Group ηγείται της επιβατηγού ναυτιλίας της χώρας μας και συμβάλλει στη σύνδεση των νησιών, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες θαλάσσιας μεταφοράς με σύγχρονα πλοία.
Διαβάστε ακόμη:
Στην Κύπρο ο εορτασμός της Ευρωπαϊκής Ημέρας για τη Θάλασσα το 2026
Κυρώθηκε η συλλογική σύμβαση Εργασίας Πληρωμάτων Πορθμείων Εσωτερικού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Kέρδισε το στοίχημα με το επιβατικό κοινό – Μειώθηκαν οι ροές αυτοκινήτων στο κέντρο – Τι δείχνει μελέτη
- Παγκόσμια Ημέρα Υγείας Πεπτικού Συστήματος Μετεωρισμός, «φούσκωμα», δυσπεψία
- Καζιμίρ (ΕΚΤ): Ένοχος για δωροδοκία ο Σλαβάκος τραπεζίτης – Πρόστιμο 200.000 ευρώ ή φυλάκιση
- Αδειλίνη για ΟΠΕΚΕΠΕ: Απαντά σκληρά στις επικρίσεις ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – Η διερεύνηση της υπόθεσης ανήκει στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
