ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία με άλλους άγνωστους δράστες, αντιμετωπίζει ο 17χρονος δράστης για τον άγριο ξυλοδαρμό του 50χρονου στα Γλυκά Νερά, που ξυλοκοπήθηκε από ανήλικους.
Επίσης ασκήθηκε δίωξη και για το πλημμέλημα της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια ανηλίκων και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.
Υπενθυμίζεται πως το 50χρονο θύμα νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, μετά από τον αναίτιο ξυλοδαρμό του από ομάδα ανηλίκων στα Γλυκά Νερά.
Διαβάστε επίσης
Κωστής Χατζηδάκης: Ποιες αρμοδιότητες ανέλαβε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eni: Υπαρκτός ο κίνδυνος νέας επιδείνωσης της ενεργειακής κρίσης – «Η Ευρώπη θα εξαρτηθεί από το αμερικανικό LNG»
- Φωτιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους
- ΣΥΡΙΖΑ: Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ο Παύλος Πολάκης – Συνεχίζεται στις 18 Ιουλίου η Κεντρική Επιτροπή
- Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη δολοφονική επίθεση στο σπίτι της Βάγιας Νέστορα – Τα ευρύματα της Αντιτρομοκρατικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.