Εκατοντάδες διαμάντια προσπάθησε να εισάγει στη Ρόδο 40χρονος Βέλγος, ερχόμενος στο νησί από το Μαρμαρίς της Τουρκίας. Ο Βέλγος εντοπίστηκε από υπαλλήλους του Τελωνείου Ρόδου, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε.
Αρχικά βρέθηκαν στην αποσκευή του δύο διαμάντια μεγάλου μεγέθους και σε σωματικό έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι είχε κρυμμένες στο εσώρουχό του τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν 19 διαμάντια μεσαίου μεγέθους, 559 μικρού μεγέθους, 58 κοσμήματα και 15 γραμμάρια χασίς.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οξύθυμος νεαρός των νοτίων προαστίων σπάει βανάκι υδραυλικού γιατί του έκλεινε τον δρόμο (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ιταλός «κροίσος του Instagram» κινδυνεύει να μείνει… άστεγος (video-pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη γειτονική Κύπρο ο τραγουδιστής της μεγαλύτερης επιτυχίας του καλοκαιριού, του Despacito! (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πυρκαγιά στην Αιτωλοακαρνανία, στον Δρυμώνα του δήμου Θέρμου – Σηκώθηκαν 2 αεροσκάφη
- Γκιλφόιλ: Προχώρησε σε αναδημοσίευση βίντεο από την ομιλία Ρούμπιο στην Πνύκα στο Instagram
- Δακτύλιος: Ψηφιακά πλέον η έκδοση της ειδικής κάρτας – Ποιοι τη δικαιούνται και πώς γίνεται η αίτηση
- Generation Next: Δέκα χρόνια καινοτομίας, με τη νέα γενιά να σχεδιάζει το μέλλον – Δηλώσεις συμμετοχής από 13/10
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.