ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η υφυπουργός Ναυτιλίας της Κύπρου Μαρίνα Χατζημανώλη αναχωρεί σήμερα Τρίτη. για τη Φινλανδία, όπου θα συνοδεύσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας στο Ελσίνκι, μεταξύ 22 και 23 Μαΐου.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη φινλανδική πρωτεύουσα, η υφυπουργός θα συμμετάσχει, αύριο 21η Μαΐου 2025, σε ναυτιλιακό φόρουμ με τη συμμετοχή επιχειρηματικών αποστολών και εκπροσώπων των ναυτιλιακών συμπλεγμάτων των δύο χωρών.
Στο περιθώριο της επίσκεψης, η Μαρίνα Χατζημανώλη θα έχει σειρά διμερών συναντήσεων με εκπροσώπους διεθνών ναυτιλιακών εταιρειών που δραστηριοποιούνται και εδρεύουν στη Φινλανδία, καθώς και με ανώτερους αξιωματούχους της φινλανδικής κυβέρνησης.
Διαβάστε επίσης:
ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση κατά 0,8% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου
Κικίλιας: Έως 32% μείωση στα εισιτήρια στα ταχύπλοα, στα 40 εκ. ευρώ το μεταφορικό ισοδύναμο
Ρωσία: Απελευθέρωσε το πετρελαιοφόρο του Γιώργου Μελισσαννίδη που είχε κατασχέσει στη Βαλτική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό Γραμμή 4: Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση Δούκα με Ελληνικό Μετρό και αναδόχους για την Κυψέλη – Πότε ξεκινούν τα έργα
- Μύκονος – Αποκάλυψη: Πώς ένα καθαριστήριο χρεώνει 4 φορές πιο ακριβά το πλύσιμο σε σεντόνια και πετσέτες – Τι δείχνουν τα τιμολόγια
- Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ μετά τις αρχειοθετήσεις
- Αλέξανδρος Εξάρχου: Σταθερές ροές εσόδων από το LNG και αυτόνομη εισαγωγή της εταιρείας ενέργειας στο ΧΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.