Προκλητική εμφανίζεται και πάλι η Άγκυρα, μετά την αμφιλεγόμενη καμπάνια “Turkaegean” και τις ελληνικές αντιδράσεις.

Σε μια νέα προσπάθεια τουριστικής προβολής, αυτή τη φορά μέσω της παρουσίασης του brand “Island Cyprus” για τα κατεχόμενα, προκαλεί αντιδράσεις στην ελληνοκυπριακή πλευρά και διεθνώς.

1

Σημειώνεται ότι η παρουσίαση του νέου τουριστικού brand “Island Cyprus” πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με τον πρόεδρο του ψευδοκράτους, Ερσίν Τατάρ, να δηλώνει ότι το μέλλον της Κύπρου είναι ο τουρισμός.

Ο Τατάρ, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, σημείωσε ότι ο τουριστικός τομέας του ψευδοκράτους έχει γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη παρά την απομόνωση, με τις πτήσεις να αυξάνονται από πέντε-έξι την εβδομάδα σε 600 τον μήνα και τον αριθμό των επισκεπτών από την Τουρκία να ξεπερνά τις 500.000.

“Σήμερα, όσοι επισκέπτονται την περιοχή μας φεύγουν ικανοποιημένοι” δήλωσε, υπογραμμίζοντας τη στήριξη της Άγκυρας στην προσπάθεια ανάδειξης του ψευδοκράτους ως διεθνούς τουριστικού προορισμού.

Διαβάστε επίσης: 

Συνεργασία Βρετανίας με ΗΠΑ για την εκεχειρία Ινδίας-Πακιστάν

Το δείπνο των «γαλάζιων» στου «Κατσόγιαννου», το δόγμα της Ντόρας, με ποιον βουλευτή είναι έξαλλος ο Κ.Μ., ο Δένδιας και οι δωρεές και η ερώτηση που δεν απαντά ο «Ψηλός»

Τραμπ: Ο Πούτιν έχει κουραστεί – Μόνο εγώ μπορώ να τερματίσω τον πόλεμο