ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ παραμένει αμετακίνητος στη θέση του ότι η Ουάσινγκτον δεν πρόκειται να μειώσει μονομερώς τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα χωρίς κάποιες παραχωρήσεις από την πλευρά της Κίνας, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να μειώσει τους δασμούς στο 80%, από το 145% σήμερα, καθώς οι δύο πλευρές ετοιμάζονται για συνομιλίες αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ελβετία.
«Αυτός ήταν ένας αριθμός που πέταξε έτσι ο πρόεδρος, θα δούμε τι θα συμβεί το Σαββατοκύριακο», είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ.
Διαβάστε επίσης:
Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοίνωσε μείωση των δασμών στην Κίνα στο 80%
Ανδρουλάκης: Κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ απεύχεται να έχει αντίπαλους ο κ. Μητσοτάκης
Μελόνι: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον καγκελάριο της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λαζαρίδης: Ζήτω να επιστραφούν τα ποσά που μου καταβλήθηκαν αχρεωστήτως για να μην υπάρχουν σκιές
- Στροφή της Cosco Shipping Bulk και στη διακίνηση κοντέινερ
- Πόλεμος στο Ιράν: Αισιοδοξία για τον β’ γύρο διαπραγματεύσεων ΗΠΑ – Ιράν – Όλα τα μάτια στο Ορμούζ και στον Λίβανο
- Υπεγράφη η σύμβαση για τη γεώτρηση στο Block 2: Στα 10 δισ. ευρώ τα έσοδα του Δημοσίου – Επενδύσεις 5 δισ. ευρώ – mononewsTV
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.