ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επικεφαλής της υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφαλείας (Σιν Μπετ) Ρόνεν Μπαρ γράφει σε επιστολή που δημοσιοποιήθηκε σήμερα ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε την παρέμβαση του Μπαρ στη δίκη του για διαφθορά, καλώντας τον συγκεκριμένα να εκδώσει γνωμοδότηση η οποία θα επέτρεπε στον πρωθυπουργό να παρουσιάζεται κατά αραιά διαστήματα ενώπιον του δικαστηρίου που τον δικάζει για διαφθορά λόγω των συνθηκών ασφαλείας.
«Κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου του 2024 ο πρωθυπουργός μου ζήτησε επανειλημμένα να δώσω μια γνωμοδότηση ασφαλείας η οποία θα καθόριζε ότι οι συνθήκες ασφαλείας δεν επιτρέπουν τη συνέχιση της κατάθεσής του στην ποινική του δίκη», γράφει ο Μπαρ στην επιστολή του προς το Ανώτατο Δικαστήριο με σκοπό να αμφισβητήσει την αποπομπή του από την κυβέρνηση, επιστολή την οποία δημοσιοποίησε η γενική εισαγγελέας του κράτους.
Διαβάστε επίσης:
Ιράν: Ο αριθμός των εκτελέσεων υπερδιπλασιάστηκε το πρώτο τρίμηνο του 2025
Φιντάν: Η Τουρκία δεν θέλει αντιπαράθεση με το Ισραήλ στη Συρία
Νετανιάχου: Συνομίλησε με τον Τραμπ για τους δασμούς, λένε Ισραηλινοί αξιωματούχοι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βουλγαρία: Στις κάλπες για 8η φορά σε 5 χρόνια – Φαβορί ο Ρούμεν Ράντεφ,
- New York Times: Το Ιράν διατηρεί σημαντικό μέρος του πυραυλικού του οπλοστασίου
- Καιρός: Τοπικές βροχές και ισχυροί άνεμοι στα ηπειρωτικά
- Iolcos Hellenic Maritime Enterprises: Ο Ανδρέας Πετράκης ο ιδρυτής και ο Θέμης Πετράκης ο διάδοχος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.