ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολιγοήμερες διακοπές απολαμβάνει η Αμαλία Κωστοπούλου με τον αρραβωνιαστικό της, Τζέικ Μέντγουελ στο Μεξικό.
Το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί σε έναν εξωτικό προορισμό, όπου διαμένουν σε πολυτελή bungalow.
Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού μοιράστηκε εικόνες από το resort, την πισίνα και τη θάλασσα.
«10/10» έγραψε για το κοκτέιλ που της έφτιαξε ο «σύζυγός» της, όπως τον αποκάλεσε, ο οποίος φαίνεται πως την περιποιείται ιδιαιτέρως.

Σε μία από τις φωτογραφίες, η Αμαλία Κωστοπούλου, η οποία πρόσφατα όπως αποκάλυψε υπέγραψε σε νέο πρακτορείο, ποζάρει φορώντας το μαγιό της και χαλαρώνοντας στην πισίνα του resort.

Όπως φαίνεται, όμως, παράλληλα με τις διακοπές, παραμένει business woman και γι’ αυτό εξακολουθεί να εργάζεται εξ αποστάσεως.
Η Αμαλία μάς ξεναγεί στο πολυτελές resort:
Διαβάστε επίσης:
Πέτρος Κωστόπουλος: Η τελευταία πράξη για ένα φαραωνικό σπίτι που εδώ και καιρό δεν σημαίνει τίποτα
Η έξυπνη, ωραία, ευτυχής Αμαλία Κωστοπούλου έχει και Birkin
Κέιτ Μίντλετον: Πώς της φάνηκε η εκπομπή της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πάνω από τις προβλέψεις τα αποτελέσματα των τραπεζών, νέα απόπειρα διάσπασης των 1730 μον.
- Πέφτουν οι υπογραφές για τον ΒΟΑΚ – Live η τελετή παρουσία του Πρωθυπουργού
- Monte Paschi-Mediobanca: Κέρδη άνω των προσδοκιών το α’ τρίμηνο – Οι επενδυτές εστιάζουν στις εξαγορές
- Τραμπ: Βάζει τέλος στην ενημέρωση για το κόστος των φυσικών καταστροφών
