ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο νέος πρωθυπουργός του Καναδά Μαρκ Κάρνεϊ ανακοίνωσε σήμερα τη διοργάνωση πρόωρων βουλευτικών εκλογών στις 28 Απριλίου, εν μέσω εμπορικού πολέμου και σφοδρών εντάσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες του Ντόναλντ Τραμπ.
“Ζητώ από τους Καναδούς ισχυρή εντολή για να αντιμετωπίσουμε τον πρόεδρο Τραμπ”, δήλωσε ο επικεφαλής της κυβέρνησης, ο οποίος αντικατέστησε τον Τζάστιν Τριντό πριν από 10 ημέρες.
Οι αδικαιολόγητοι δασμοί του προέδρου των ΗΠΑ και οι εμπορικές του ενέργειες δημιουργούν τη “σημαντικότερη κρίση της εποχής μας”, υπογράμμισε.
Ο Ντόναλντ Τραμπ “θέλει να μας διαλύσει προκειμένου να μπορέσει η Αμερική να μας κατέχει”, τόνισε ο Μαρκ Κάρνεϊ. Αλλά “εμείς δεν θα το επιτρέψουμε αυτό” υποσχέθηκε, ανακοινώνοντας τη διοργάνωση εκλογών για να λάβει “ισχυρή εντολή” για να αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ.
Διαβάστε επίσης:
Γουίτκοφ: «Ο Πούτιν θέλει ειρήνη» λέει ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ
Κάγια Κάλας: Σε Ισραήλ και Παλαιστινιακά εδάφη τη Δευτέρα η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηδάκης: Μέσα στην άνοιξη το χωροταξικό για τον τουρισμό και η διαβούλευση για ΑΠΕ-βιομηχανία
- Κύπρος: Οι μισοί επιβάτες της πτήσης που επέστρεψε στην Αθήνα από Λάρνακα, επέλεξαν να μην φύγουν ξανά
- Τραμπ: Πραγματικά δεν με νοιάζει αν το Ιράν θα συμμετέχει στο Μουντιάλ – Είναι μια ηττημένη χώρα
- Qualco: Επίδειξη ισχύος από τους αγοραστές στο short της Arrowstreet
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.