ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Είναι άλλο πράγμα να ηγείσαι μιας φράξιας και είναι άλλο πράγμα να διοικείς ένα κόμμα», δήλωσε εκ νέου ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Καστανίδης, αφήνοντας νέες αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη
«Δεν δημιουργείς την πεποίθηση στον κόσμο ότι αξίζει να ηγηθείς της χώρας αν δεν έχεις μια σαφή πρόταση για τον πολίτη και για την προοπτική της χώρας, εκεί θέλει δουλειά. Οι ηγεσίες παίζουν πάντοτε πολύ σημαντικό ρόλο θετικό ή αρνητικό στην άνοδο ή στην πτώση των κομμάτων», ανέφερε ο κ. Καστανίδης.
Ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία του Χρήστου Τριαντόπουλου να παραπεμφθεί άμεσα στο δικαστικό συμβούλιο, λέγοντας ότι πρόκειται για κάτι απολύτως παράνομο.
«Είναι σαφές ότι αυτό που ζητάει η πλειοψηφία δηλαδή να παραπεμφθεί αμέσως ο κ. Τριαντόπουλος στο ειδικό δικαστήριο και στο πενταμέλες συμβούλιο είναι απολύτως παράνομο. Να τελειώνουν τα καλαμπούρια και οι ανοησίες μιας κυβέρνησης και της πλειοψηφίας της που έχει πάψει εδώ και καιρό να σέβεται την συνταγματικη και την κοινή νομιμότητα αυτής της χώρας», επισήμανε.
Διαβάστε επίσης
Παύλος Μαρινάκης για Λευκή Βίβλο Βρυξελλών: Θετικό βήμα η ρήτρα διαφυγής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε τον θάνατο του Αγιατολάχ Χαμενεΐ – Νεκροί και μέλη της οικογένειάς του
- Eλλάδα στο ΣΑ ΟΗΕ για Μ. Ανατολή: Πραγματικός ο κίνδυνος ευρύτερης περιφερειακής αντιπαράθεσης
- Στις φλόγες η Μέση Ανατολή – Νεκρός ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ, επίσημη επιβεβαίωση και από το Ιράν – Νέες επιθέσεις κατά των αραβικών κρατών από την Τεχεράνη (upd)
- Μαρέβα Μητσοτάκη: Το Νόημα της παράδοσης στο εγχείρημα Nóema
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.