ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) μειώνει τις προοπτικές της αμερικανικής και της παγκόσμιας οικονομίας, καθώς οι εμπορικοί δασμοί του Τραμπ επιβαρύνουν την ανάπτυξη.
Η παγκόσμια οικονομία παρέμεινε ανθεκτική το 2024, ωστόσο εμφανίζονται σημάδια αδυναμίας σε ένα περιβάλλον όπου η ανάπτυξη επιβραδύνεται λόγω υψηλού πληθωρισμού και αβέβαιου πολιτικού περιβάλλοντος, σύμφωνα με την τελευταία Έκθεση για τις Ενδιάμεσες Οικονομικές Προοπτικές του ΟΟΣΑ.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- The Breeder Gallery: Το κόσμημα δεν ήταν ποτέ αθώο
- Ζελένσκι: Ουκρανική επίθεση κατά ρωσικού αεροδρομίου και κέντρου πυραύλων με πυραύλους cruise
- Λίβανος: Με αντίποινα απειλεί η Χεζμπολάχ μετά τις νέες ισραηλινές επιθέσεις
- Ρωσία: Ζήτησε εξηγήσεις από ΗΠΑ και Τουρκία για τη μεταφορά αμερικανικών όπλων στο Κίεβο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.