ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προβάδισμα 8 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΠΑΣΟΚ δίνει δημοσκόπηση της GPO με την Ελληνική Λύση και την Πλεύση Ελευθερίας να μοιράζονται την τρίτη θέση, πλησιάζοντας διψήφιο ποσοστό.
Το ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι επανακάπτει στη 2η θέση.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση για λογαραιασμό του Flash.gr,στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ εμφανίζει ποσοστό 23,4% με το ΠΑΣΟΚ να ακολουθεί στο 15,1%. Στην τρίτη θέση βρίσκονται Πλεύση Ελευθερίας και Ελληνική Λύση με 9% και ακολουθούν ΚΚΕ στην τέταρτη θέση με 7,8% και ΣΥΡΙΖΑ με 5,9%. Η Νίκη συγκεντρώνει 2,3%, ενώ η Φωνή Λογικής 3,6%.
Καταλύτης τα Τέμπη
Παράλληλα, 6 στους 10 πολίτες (πσοστό 58,1%) εκτιμούν ότι οι εξελίξεις στην τραγωδία των Τεμπών μπορούν να οδηγήσουν σε πρόωρες εκλογές.
Εξάλλου, το 38% δηλώνει ότι βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης θα πρέπει να είναι η διαλεύκανση της υπόθεσης. Την ίδια στιγμή όμως το 70% σχεδόν δηλώνει ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει το θέμα.
Οι πρόωρες εκλογές
Tην ίδια ώρα περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες το 54% σχεδόν δηλώνει ότι επιθυμεί πρόωρες εκλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιόνσον: Η Σουηδία θα συμβάλει στα σχέδια Τραμπ για αποστολή όπλων στην Ουκρανία
- ΙΟΒΕ: Συνολική συνεισφορά της ElvalHalcor στην ελληνική οικονομία ισοδύναμης με το 0,53% του ΑΕΠ
- Γεράσιμος Μιχελής: Ποια είναι η νόσος ALS από την οποία έπασχε ο ηθοποιός
- Έρευνα ΕΥ: Ανθεκτική η Ελλάδα ως επενδυτικός προορισμός παρά το αρνητικό κλίμα στην Ευρώπη
