ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προβάδισμα 8 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΠΑΣΟΚ δίνει δημοσκόπηση της GPO με την Ελληνική Λύση και την Πλεύση Ελευθερίας να μοιράζονται την τρίτη θέση, πλησιάζοντας διψήφιο ποσοστό.
Το ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι επανακάπτει στη 2η θέση.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση για λογαραιασμό του Flash.gr,στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ εμφανίζει ποσοστό 23,4% με το ΠΑΣΟΚ να ακολουθεί στο 15,1%. Στην τρίτη θέση βρίσκονται Πλεύση Ελευθερίας και Ελληνική Λύση με 9% και ακολουθούν ΚΚΕ στην τέταρτη θέση με 7,8% και ΣΥΡΙΖΑ με 5,9%. Η Νίκη συγκεντρώνει 2,3%, ενώ η Φωνή Λογικής 3,6%.

Καταλύτης τα Τέμπη
Παράλληλα, 6 στους 10 πολίτες (πσοστό 58,1%) εκτιμούν ότι οι εξελίξεις στην τραγωδία των Τεμπών μπορούν να οδηγήσουν σε πρόωρες εκλογές.

Εξάλλου, το 38% δηλώνει ότι βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης θα πρέπει να είναι η διαλεύκανση της υπόθεσης. Την ίδια στιγμή όμως το 70% σχεδόν δηλώνει ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει το θέμα.

Οι πρόωρες εκλογές
Tην ίδια ώρα περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες το 54% σχεδόν δηλώνει ότι επιθυμεί πρόωρες εκλογές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η εμφάνιση του Mika Häkkinen και το ζωντανό showrun με το showcar της McLaren και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna
- Γιώργος Μαζωνάκης: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του σύμφωνα με τον ιατροδικαστή
- Yalco: Από τα -€46,8 εκατ. ίδια κεφάλαια στα +€5,20 εκατ. η καθαρή θέση – Βελτίωση κατά €52 εκατ.
- Υπουργείο Δικαιοσύνης: Αναβαθμίζονται τα Δικαστήρια της Άμφισσας με έργο 2,24 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.