ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την προκήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την Παρασκευή 21 Μαρτίου, αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ με βασικό αίτημα την μονιμοποίηση των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές των δήμων που απασχολούνται σε προγράμματα ΕΣΠΑ.
Την ίδια μέρα, στις 11:00 το πρωί, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας (Δραγατσανίου 8-Αθήνα).
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει σε δελτίο Τύπου ότι οι εργαζόμενοι απασχολούνται με επαναλαμβανόμενες πολυετείς συμβάσεις στις κοινωνικές δομές των δήμων (Κ.Δ.Α.Π., Κ.Δ.Α.Π.-ΜΕΑ, παιδικοι σταθμοι, Κέντρα Κοινότητας, κοινωνικές δομές), βιώνοντας εργασιακή ανασφάλεια «ιδιαίτερα αυτή την εποχή που τα προβλήματα χρηματοδότησης είναι υπαρκτά και ρεαλιστικά».
Διαβάστε επίσης
Προειδοποιεί ο Τραμπ: Μετά την σύλληψη του Παλαιστίνιου φοιτητή «θα υπάρξουν πολλές άλλες»
Δολοφονία στη Γλυφάδα: Νέες συλλήψεις Τούρκων – Τι κατασχέθηκε
Πολυτεχνείο Κρήτης: Βίαιη επίθεση από μέλη των ΕΑΑΚ καταγγέλλουν μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Booking.com: Το 51% των Ελλήνων ταξιδιωτών σχεδιάζει road trips – Πώς το AI αλλάζει τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων
- Φαραντούρης: Αναβαθμισμένος ρόλος μετά την ένταξή του στους Ευρωσοσιαλιστές – Δείτε ποιες επιτροπές αναλαμβάνει
- ΟΠΕΚΕΠΕ: 13 από τους 25 κατηγορούμενους σε δίκη κρίθηκαν ένοχοι για την είσπραξη παράνομων επιδοτήσεων
- Santander για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Γιατί την βλέπει στα 53 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.