ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η εμπιστοσύνη χτίζεται με το να τηρείς τις δεσμεύσεις και να φέρνεις αποτελέσματα
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο (Σάββατο) στις 12.00 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Κύπριος Πρόεδρος θα συναντήσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο θα συζητήσει, σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν από την Κύπρο, τα της διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που θα γίνει στις 17 και 18 Μαρτίου, στη Γενεύη.
Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Κύπρου θα επιστρέψει στο νησί, γνωστοποιήθηκε επιπλέον.
Διαβάστε επίσης
Αλέξης Κούγιας: Αποσύρεται από τις υποθέσεις των Πισπιρίγκου και Λιγνάδη
Ντόναλντ Τραμπ: Θεωρεί «ευκολότερο» να συζητά με τη Ρωσία παρά με την Ουκρανία
Χαρίτσης: «Τα Τέμπη είναι το ως εδώ και μη παρέκει μίας κοινωνίας που στενάζει και ζητάει οξυγόνο»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apple: Αυξήσεις τιμών στα προϊόντα της προανήγγειλε ο Τιμ Κουκ λόγω του υψηλού κόστους για chip μνήμης
- Austriacard: Ο Νικόλαος Λύκος αποδέχθηκε τη δημόσια πρόταση της Dai Nippon Printing για 27,1 εκατ. μετοχές
- Λέιν (EKT): Η οικονομία της ευρωζώνης μπορεί πλέον να είναι σε θέση να αντέξει ελαφρώς υψηλότερα επιτόκια
- Ισραήλ σε ΗΠΑ: «Δεν φεύγουμε από τον Λίβανο» λέει και δίνει νέο χάρτη με την επέκταση των επιχειρήσεών του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.