ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος του Παναμά Χοσέ Ραούλ Μουλίνο δήλωσε σήμερα το πρωί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έλεγε ψέματα όταν δήλωσε ότι η κυβέρνηση του βορειοαμερικανού ηγέτη «διεκδικεί» τη διώρυγα του Παναμά.
Τα σχόλια του Τραμπ στο Κογκρέσο έγιναν μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη η διοίκηση της αμερικανικής εταιρείας BlackRock για την σύναψη συμφωνίας για την αγορά του μεγαλύτερου τμήματος της επιχείρησης λιμένων ύψους 22,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων του ομίλου του Χονγκ Κονγκ CK Hutchison, η οποία περιλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία κατά μήκος της διώρυγας του Παναμά.
Διαβάστε επίσης
Ανδρουλάκης στη Βουλή: Θα καταθέσουμε σήμερα πρόταση δυσπιστίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.