ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέντε τουλάχιστον άνθρωποι τραυματίστηκαν προ ολίγου, από την επίθεση αγνώστου άνδρα με αλυσοπρίονο, στην Ελβετία και συγκεκριμένα στην πόλη Σαφχάουζεν, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά η αστυνομία έχει κλέισει το κέντρο της πόλης που συνορεύει με την Γερμανία και αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.
Η ελβετική εφημερίδα “Blick”, αναφέρει στην ιστοσελίδα της, τα λόγια μίας εκπροσώπου της αστυνομίας, ότι οι αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη. Παράλληλα, έχει ζητήσει από τους πολίτες να μην βγουν από τα σπίτια και τα μαγαζιά, αφού ο δράστης είναι και ελεύθερος και επικίνδυνος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτήθηκε ο γραμματέας της Ν.Ε Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ – Επέστρεψε τα χρήματα της επιδότησης
- Μπόρις Πιστόριους: Το σχέδιο της Γερμανίας για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και που προορίζονται για την Ουκρανία
- Γάζα: 25 χώρες κάνουν έκκληση για τον τερματισμό του πολέμου
- Όμιλος V+O: Η Τέτη Κανελλοπούλου νέο CEO, εκτελεστικός Πρόεδρος ο Γιάννης Ολύμπιος
