ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άνδρας έχασε τη ζωή του, όταν βούτηξε από βράχια προκειμένου να κάνει βουτιά σε θάλασσα στην περιοχή του Φάρου της Ιχθυόσκαλας στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το tempo24.gr τον άνδρα ανέσυραν λιμενικοί και στο σημείο έσπευσαν γιατρός και μονάδα του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν να τον επαναφέρουν. Ο 30χρονος άφησε τα ρούχα του στα βράχια και βούτηξε προκειμένου να κολυμπήσει. Ωστόσο, κάποια στιγμή και υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες άρχισε να φωνάζει βοήθεια, ενώ στη συνέχεια έμεινε αναίσθητος.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη για τη ζωή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χίος: Σοκάρει αυτοκτονία 80χρονης γυναίκας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός τα ξημερώματα: Πέταξαν εκρηκτικό μηχανισμό σε μπαλκόνι σπιτιού!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νεκρός εντοπίστηκε στο Πήλιο ο 82χρονος που αγνοούνταν από τις 4 Ιουλίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιμένει ο Τραμπ: Κερδίζουμε με μεγάλη διαφορά, το Ιράν κάνει πολύ μεγάλες παραχωρήσεις
- Wendy’s: Πώς μια viral ανάρτηση οδήγησε σε άλμα έως 42% τη μετοχή
- Βρετανία: Στους 36,1 βαθμούς Kελσίου έφτασε το θερμόμετρο, νέο ρεκόρ θερμοκρασίας στη χώρα
- Παναθηναϊκός: Υπέγραψε τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Μουσταφά Φαλ, για 2+1 χρόνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.