ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Θα ήθελα να βρίσκομαι ανάμεσά σας αλλά -όπως γνωρίζετε- βρίσκομαι στην πολυκλινική Τζεμέλι, διότι χρειάζομαι ακόμη λίγες θεραπείες για την βρογχίτιδά μου», αναφέρει σε σημερινό μήνυμά του, ο πάπας Φραγκίσκος.
Παράλληλα, κάλεσε τους πιστούς να συνεχίσουν να προσεύχονται υπέρ της ειρήνης στην Παλαιστίνη, στο Ισραήλ και σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, όπως και στην Μιανμάρ, στην περιοχή Κίβου και στο Σουδάν.
Ο ποντίφικας, θέλησε να ευχαριστήσει τους πιστούς «για την εγγύτητα και τις προσευχές με τις οποίες τον συνοδεύουν, τις ημέρες αυτές», όπως και τους γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Τζεμέλι, για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, εισήχθη στην πανεπιστημιακή πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης για θεραπεία λοίμωξης του αναπνευστικού.
Διαβάστε επίσης:
Πάπας Φραγκίσκος: Εισήχθη στο νοσοκομείο
Μάρκο Ρούμπιο (Αμερικανός ΥΠΕΞ): Κύρια πηγή αστάθειας το Ιράν – Συμφωνεί με τον Νετανιάχου
Ο Μακρόν καλεί σε συνάντηση τους ηγέτες για να συζητήσουν την ασφάλεια της Ευρώπης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.