ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τo efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, δημιουργεί την ετήσια συνδρομή για το efood pro και αναβαθμίζει την εμπειρία των χρηστών του με τη νέα, πιο προσιτή τιμή του.
Πλέον, με μόλις 2.92€ τον μήνα, οι χρήστες της πλατφόρμας απολαμβάνουν:
-απεριόριστο δωρεάν delivery σε κάθε παραγγελία τους, από έναν μεγάλο αριθμό επιλεγμένων εστιατορίων και καταστημάτων που βρίσκονται σε απόσταση ακτίνας 4 χιλιομέτρων.
-όφελος 10% σε επιλεγμένα καταστήματα.
Η ετήσια συνδρομή του efood pro, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο σε μεγάλες πόλεις, όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, το Ηράκλειο, τα Χανιά, η Λάρισα, ο Βόλος και τα Ιωάννινα, προσφέρει στους χρήστες ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και εξοικονόμηση κόστους στις καθημερινές τους αγορές.
Η εγγραφή είναι εύκολη και γρήγορη, ενώ η ακύρωση της συνδρομής μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία δέσμευση.
Διαβάστε επίσης:
Δωρεά Ζουμπουλάκη: Ένα παράδειγμα για όλους τους συλλέκτες
Επιστολή προμηθευτών προς την ΡΑΑΕΥ για τον ενεργειακό συμψηφισμό
ΟΗΕ: Πάνω από 53 δισ. δολάρια το κόστος ανοικοδόμησης της Λωρίδας της Γάζας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 20 Μαρτίου
- Χατζηδάκης: 1 δισ. ευρώ πληρωμές στους αγρότες μέχρι το τέλος Ιουνίου – Το σχέδιο δράσης για τη Θεσσαλία
- Μητσοτάκης: Στις τρεις πρώτες προτεραιότητες για την τρίτη 4ετία της ΝΔ η ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα – Σύντομα τα μέτρα για τη στήριξη της βιομηχανίας
- Κώτσηρας: Η Ελλάδα από τις πρώτες χώρες στην Ευρώπη που λαμβάνει μέτρα κατά της αισχροκέρδειας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.