ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Microsoft ελέγχεται από τις γαλλικές αρχές ανταγωνισμού για κατάχρηση της δύναμής της στην αγορά.
Συγκεκριμένα ελέγχουν αν υποβαθμίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων της, όταν μικρότερες εταιρείες πληρώνουν για να χρησιμοποιούν την τεχνολογία του Bing στις δικές τους υπηρεσίες αναζήτησης, σύμφωνα με το Bloomberg
Η γαλλική αρχή θέλει να διερευνήσει αν η Microsoft «ξεφορτώνεται» κακά αποτελέσματα αναζήτησης σε μικρότερες μηχανές αναζήτησης οι οποίες στηρίζονται στο τεράστιο απόθεμα αποτελεσμάτων του Bing, σημείωσαν πηγές στο Bloomberg.
H έρευνα μπορεί εντέλει να ανοίξει το δρόμο για την επίσημη απαγγελία κατηγοριών και την επιβολή προστίμου στη Microsoft.
Στο παρελθόν αρκετές μικρότερες μηχανές αναζήτησης στην Ευρώπη βασίζονταν στα αποτελέσματα του Bing, μεταξύ αυτών οι DuckDuckGo, Qwant και Ecosia.
Διαβάστε επίσης
H LAMDA στηρίζει τους μαθητές των νησιών που πλήττονται από τις σεισμικές δονήσεις στις Κυκλάδες
BofA για Metlen: Αγοράστε τη μετοχή με στόχο τα 45 ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Άλμα για το ντίζελ και τα καύσιμα – «Θα αντιδράσουμε» είπε ο Μερτς
- Macklemore – Ed Sheeran: Όταν το «Free Palestine» έχει συνέπειες – Τι συνέβη τελικά και ποιος κρύβεται από πίσω;
- O Φερστάπεν εκκίνησε τελευταίος και κέρδισε (video)
- Μιχαηλίδου: Τον Οκτώβριο ανοίγουν oι αιτήσεις για τη μετεγκατάσταση – Έως 10.000 ευρώ η ενίσχυση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.